You are here
Home > Actividades de las asociaciones de la Union > Jornada “EL ARTE COMO AGENTE TRANSFORMADOR Y VERTEBRADOR DEL TERRITORIO”

Jornada “EL ARTE COMO AGENTE TRANSFORMADOR Y VERTEBRADOR DEL TERRITORIO”

Adjuntem dossier i nota de premsa informativa de la Jornada, “L’ART COM A AGENT TRANSFORMADOR I VERTEBRADOR DEL TERRITORI”, organitzada per Artistes Visuals de València, Alacant i Castelló (AVVAC), divendres que ve, 20 de desembre, a partir de les 17 : 00 hores, a l’Espai d’Art Contemporàni de Castelló (EACC). En aquesta jornada a més, es presentarà el llibre de AVVAC sobre Bones Pràctiques, “Urgències des de les Emergències”, primer d’una línia editorial que vam inaugurar en aquesta ocasió.

—————

Adjuntamos nota de prensa, relativa a la Jornada “EL ARTE COMO AGENTE TRANSFORMADOR Y VERTEBRADOR DEL TERRITORIO”, organizada por Artistes Visuals de València, Alacant i Castelló (AVVAC), el próximo viernes, 20 de diciembre, a partir de las 17:00 horas, en el Espai d’Art Contemporàni de Castelló (EACC). En esta jornada además, se presentará el libro de AVVAC sobre Buenas Prácticas, “Urgencias desde las Emergencias”, primero de una línea editorial que inauguramos en esta ocasión.

Top